Elegance Love - Hunkemoller verkocht
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Nieuws

Saudische vrouwen mogen lingerie verkopen.
gisele Bundchen ontwerpt saaie lingerie.
Veronique Branquinho ontwerpt lingerie
Marlies dekkers wint rechtzaak.
Maak kans op een bikini twv 79,95 euro.
Yolanthe stop met ontwerpen van lingerie
Marlies Dekkers komt met nieuwe lijn
Bondage lingerie poulair tijdens de kerstdagen
Hunkemoller verkocht
Magnetische lingerie
Diamanten BH
Verkoop tepelstickers stijgt
Lingerie party met mannenondergoed.
De kleur van lingerie....

Weetjes

De juiste maat.

Tips


Ontwerpen

Ontwerp
Collges
Design
Eerste ontwerpen

Shoppen

Nog meer Lingerie Actie
Hunkemuller actie.
Sale!
kerstshoppen

Algemeen

Opgroeien.
Een stukje geschiedenis.

Boeken.


Setje van de week.


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Hunkemoller verkocht


AMSTERDAM (Dow Jones)--Het Franse private equity-bedrijf PAI Partners heeft Maxeda bv's lingerieonderdeel Hunkemoller overgenomen, melden personen bekend met de situatie maandag.

Maxeda, dat eigendom is van Kohlberg Kravis Roberts & Co., Cinven Group, Permira en AlpInvest Partners, is bezig met het afstoten van zijn mode-activiteiten.

Vorige week meldde Dow Jones al dat de laatste biedingen voor Hunkemoller afgelopen vrijdag moesten worden ingediend en dat vier partijen nog in de race waren voor de overname, waaronder PAI.

Hunkemoller heeft 427 winkels en is marktleider in Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarnaast is het bedrijf actief in Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Midden-Oosten, Oost-Europa, Rusland en de Nederlandse Antillen. Hunkemoller wil internationaal verder uitbreiden.

Volgens ingewijden zou de prijs voor Hunkemoller tussen de euro 260 mln en euro 280 mln kunnen liggen, omdat eerdere biedingen van euro 240 mln werden geweigerd.

Hunkemoller is waarschijnlijk verkocht voor een hogere multiple dan De Bijenkorf, dat vorige week door Maxeda werd verkocht, vanwege het groeipotentieel, in het bijzonder de internationale uitbreidingsmogelijkheden.

Hoewel over de verkoop van De Bijenkorf geen financiele details bekendgemaakt zijn, schatten bronnen de verkoopprijs op euro 260 mln, 5 tot 6 keer het operationeel resultaat voor rente en belastingen, oftewel ebit.

Half september verkocht Maxeda V&D aan het Amerikaanse private equity-bedrijf Sun Capital Partners Inc en vorige week verkocht het dus De Bijenkorf, aan Selfridges Group Limited, een onderdeel van het Canadese Wittington Investments Limited (WIT.YY).

Maxeda is een internationaal retailbedrijf dat voorheen bekend stond als Vendex KBB. Het is actief in 12 landen in Europa, Rusland, het Midden-Oosten en de Carribien. Maxeda is onder meer eigenaar van Praxis, Formido en Brico. In 2004 kwam de onderneming voor euro 2,4 mrd in handen van het private equity-consortium.


24 November 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

Elegance Love

Welkom


Wie is Kim?
Kim is de beheerster van elegance-love. Ze is een 23 jarige studente van de opleiding productie coordinator met een zwak en passie voor lingerie, bodyfasion en alles wat daarmee te maken heeft. Ze is werkzaam geweest bij Hunkemoller en dit heeft haar intersse alleen maar vergroot. Na haar opleiding is het haargrote droom om een eigen lingerielijn te kunnen opzetten.


Poll
[ Je poll is niet zichtbaar, verleng je vip ]