Elegance Love - Marlies Dekkers komt met nieuwe lijn
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Nieuws

Saudische vrouwen mogen lingerie verkopen.
gisele Bundchen ontwerpt saaie lingerie.
Veronique Branquinho ontwerpt lingerie
Marlies dekkers wint rechtzaak.
Maak kans op een bikini twv 79,95 euro.
Yolanthe stop met ontwerpen van lingerie
Marlies Dekkers komt met nieuwe lijn
Bondage lingerie poulair tijdens de kerstdagen
Hunkemoller verkocht
Magnetische lingerie
Diamanten BH
Verkoop tepelstickers stijgt
Lingerie party met mannenondergoed.
De kleur van lingerie....

Weetjes

De juiste maat.

Tips


Ontwerpen

Ontwerp
Collges
Design
Eerste ontwerpen

Shoppen

Nog meer Lingerie Actie
Hunkemuller actie.
Sale!
kerstshoppen

Algemeen

Opgroeien.
Een stukje geschiedenis.

Boeken.


Setje van de week.


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Marlies Dekkers komt met nieuwe lijn


Het lingerielabel Marlies Dekkers zal met ingang van de komende wintercollectie uit twee lijnen bestaan, namelijk het hoogsegment- en luxelabel ‘Marlies|Dekkers’ en de middensegmentlijn ‘Undressed by Marlies|Dekkers’. Die tweede lijn is bedoeld voor een jonger, stoerder publiek.

Een belangrijk verschil tussen beide lijnen is het prijspeil: De luxelijn blijft op hetzelfde prijsniveau als de lingerie nu is. Undressed zal echter scherper van prijs zijn, waardoor het op de markt in het middensegment een competitiever positie zal innemen. De nieuwe lijn Undressed by Marlies|Dekkers zal verkrijgbaar zijn vanaf juli 2011. De luxelijn marlies|dekkers ligt vanaf herfst 2011 in de winkels.

De bedoeling is dat de luxueuze lijn Marlies|Dekkers vier keer per jaar uitkomt, steeds onder een ander thema. Undressed by Marlies|Dekkers zal uit twee delen bestaan waarvan het ene deel Never Out Of Stock-uitvoeringen van klassieke Dekkerslijnen als de Triangle-collectie en Dame de Paris . Het andere deel bestaat uit opnieuw gelanceerde bestsellers uit de afgelopen 17 jaar, uitgebracht in de modekleuren van het moment.

Deze zomer nam investeerder NIBC een minderheidsbelang in het lingeriebedrijf, waarop de zakenvrouw Marlies Dekkers de Turnaround Finance Group-prijs in ontvangst mocht nemen. Het bedrijf van de lingerie-ontwerpster kreeg de afgelopen jaren enkele tegenvallers te verwerken. Zo vielen de inkomsten tegen en moest een aantal filialen sluiten. "De samenwerking met NIBC Capital Partners is een mooie stap die ervoor zorgt dat we de huidige internationale groei versneld kunnen uitvoeren," aldus Dekkers toen de participatie bekend werd


26 December 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

Elegance Love

Welkom


Wie is Kim?
Kim is de beheerster van elegance-love. Ze is een 23 jarige studente van de opleiding productie coordinator met een zwak en passie voor lingerie, bodyfasion en alles wat daarmee te maken heeft. Ze is werkzaam geweest bij Hunkemoller en dit heeft haar intersse alleen maar vergroot. Na haar opleiding is het haargrote droom om een eigen lingerielijn te kunnen opzetten.


Poll
[ Je poll is niet zichtbaar, verleng je vip ]